Egyensúlydíj

 

                                   ÁR (irány) MUTATÓ:

 
 

17684_430386717040852_1931812361_n
55 perces kezelés díja 7000 Ft ,

a 85 perces kezelés díja 9000 Ft ,

a talpmasszázs 6500 Ft 

  • Ezek az árak jelzőértékűek, megközelítő jelleggel hoztam létre, a nagyvilágban zajló kezelésekhez képest egy bizonyos helyet foglalnak el.
Ezektől a jelzett áraktól  el lehet térni.
Szívem szerint adományban dolgoznék, de a mai emberek számára ez nem értelmezhető így kellett új támpontot adnom.Ezáltal alakult ki ez az ármutató.

 

Egy kis segítség ajánlás munkám díjának kiegyenlítéséhez:

Ezen a díj skálán javaslom a megkeresését annak, amit a kezelés folyamata alatt kapott tőlem:

6 (talp masszázs), 7 ezer ft tól - 10, 15ezer ft ig 

Kötelezettség mentességet kínálok, s mégis reális megállapításra teszem a javaslatomat.

 

  • Munkám során a terápiás kezelések felérnek egy külön teljes értékű (pszichológiai, kineziológiai, önismereti tréning, vagy nevezzük bármilyen terápiának) kezeléssel, ennek igénye esetében külön díj számolandó fel, plusz adományként amit mindenkinek önmagának kell meghatároznia a masszázson felül.
Lehetőséget adok azok személyek számára, akik ezt a költséget nem tudják vállalni időnként, viszont szükségük van kezelésre, ott mód van rá, hogy adomány szinten tegyék meg az egyensúlyt. amit későbbiek során kiegyenlít.
  • -a megjelölt időtartamok körülbelüli percek, jelzőértékűek.

-előre felkészítést igénylő gyógyítás sámándobbal. nincs idő meghatározás

 

FIGYELEM,

Amennyiben az előre a megbeszélt időpontra nem jelenik meg, annak technikai okok végett fix összegű utólagos kiegyenlítése szükségeltetik, azaz 4000 Ft térítése van. Megértést köszönöm.

 

 HÁZHOZ KIJÁRÁS ESETÉN

Ez esetben ez luxus kategóriába tartozik, így más “szabályok” alapján dolgozom.

Fix összegben dolgozom.  1 személy estében 9000 Ft óradíj plusz kiszállási díj. 2 vagy több személy esetében 8500 Ft óradíj plusz kiszállási díj

Pesten 2500 Ft. Budán 3000 Ft. Ez az összeg tartalmazza az üzemanyag költséget, valamint a megtett út idejét, (idő kiesést, pakolást ) Esetlegesen parkolási díj plusz költségként felszámolandó.

Háznál való munkám során szükségeltetik legalább 4*3 méteres szabad terület, ahol felállítható a masszázs asztal. Mindenki számára az Intimitás betartása végett hálószobában nem masszírozok. 

 

Ajándékutalvány22Ajándékutalványok vásárolhatók

(odaajándékozástól számítva 3 hétig érvényes)

 

 

 

 

 

 

 

Facebook